Wilier Zero6, ediție limitată
Wilier Zero.6, ediție limitată

Italienii de la Wilier împlinesc 110 ani de la apariție, iar pentru a marca acest moment, vor lansa modelul de șosea Wilier Zero.6, o bicicletă ce are un cadru din carbon de doar 680g. Modelul aniversar va fi produs doar în 200 de exemplare, iar prețurile variază între 9.000 și 10.000€, în funcție de echipare.

wilier-zero6-10

Geometria cadrului Zero.6 este similară cu cea de la Zero.7, însă greutatea cadrului este mai mică cu 100g. Reducerea greutății unui cadru care era deja foarte ușor nu a fost o sarcină ușoară, cei de la Wilier utilizând fibre de carbon Dialed, produse de Mitsubishi Japan, pentru a-și atinge țelul.

wilier-zero6-15

wilier-zero6-06

Noul cadru are un finisaj special, fiind vopsit în negru mat, cu decalcomanii lucioase ce fac trimitere la anul înființării companiei. Bicicleta va fi disponibilă în trei variante de echipare: Campagnolo Super Record cu un preț de 9.000€, SRAM eTap și Shimano Dura-Ace Di2 la 10.000€.

wilier-zero6-07

wilier-zero6-11

Fiecare din cele 200 de biciclete Zero.6 va fi numerotată pe cadru, iar fiecare cumpărător va primi cadou un stilou Montegrappa din carbon, de asemenea o ediție limitată lansată cu ocazia celor 110 ani împliniți de Wilier.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.