Kittel îl învinge pe Greipel în prima etapă din Turul Algarve
Kittel îl învinge pe Greipel în prima etapă din Turul Algarve

Kittel își continuă dominația în sprinturi

După victoriile din Turul Dubaiului, Marcel Kittel a revenit astăzi în competiție în Turul Algarve și nu și-a menajat adversarii, câștigând din nou la sprint într-o manieră categorică. De data aceasta, Andrei Greipel (Lotto Soudal) și Jasper Stuyven (Trek-Segafredo) au fost cei învinși. Este al 10-lea succes pentru Etixx-QuickStep în doar o lună și jumătate, iar echipa belgiană are în față și sezonul clasicelor, unde Tom Boonen, Zdenek Stybar, Niki Terpstra, Daniel Martin sau Julian Alaphilippe ar putea aduce alte victorii importante.

Boasson Hagen preia conducerea în Turul Omanului

Și Boasson Hagen are un început de sezon foarte bun. Rutierul celor de la Dimension Data i-a învins astăzi pe Vincenzo Nibali (Astana) și Greg Van Avermaet (BMC) pe scurta cățărare Quriyat, plasată la finalul etapei a doua din Turul Omanului. Boasson Hagen este și noul lider al cursei, cu un avans de 4s față de Nibali și 6s față de Van Avermaet.

Benatti obține o victorie surprinzătoare în Turul Andaluziei

Daniele Bennati, ajuns la 35 de ani, și-a adus aminte că a fost cândva un sprinter ce câștiga pe ChampsÉlysées în Turul Franței, reușind o victorie surprinzătoare în etapa inaugurală a Turului Andaluziei 2016. Înaintea etapei, Nacer Bouhanni (Cofidis) și Bryan Coquard (Direct Energie) erau văzuți ca mari favoriți, însă experiența l-a ajutat pe Bennati să abordeze perfect un ultim viraj ce l-a adus în fruntea cursei cu 200m înainte de final. Italianul nu a mai putu fi depășit de Bert Van Lerberghe (Topsport Vlaanderen) și Juan Jose Lobato (Movistar), care au încheiat pe 2 și 3.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.