Eduard Grosu a testat în această săptămână noul model de bicicletă De Rosa
Eduard Grosu a testat în această săptămână noul model de bicicletă De Rosa

Eduard Grosu participă în primele curse pe pavate ale anului

Rutierul de la Nippo-Vini Fantini va rula sâmbătă, 27 februarie, cot la cot cu Peter Sagan, Tom Boonen și Alexander Kristoff în Omloop Het Nieuwsblad, semi-clasica ce deschide sezonul de pavate. Eduard Grosu a avut un început de sezon bun în Turul San Luis, iar apoi a contribuit la succesul lui Grega Bole din G.P. Costa degli Etruschi. După Omloop Het Nieuwsblad, ciclistul nostru va lua startul, duminică, și în Kuurne-Brussels-Kuurne, o altă semi-clasică ce se dispută în Belgia, însă una cu mai puține pavate și care se decide în general printr-un sprint masiv.

Echipa Nippo Vini Fantini pentru Omloop Het Nieuwblad și Kuurne-Brussels-Kuurne

Serghei Țvetcov ia startul în GP Lugano

Serghei Țvetcov nu va sta nici el degeaba în acest weekend, acesta fiind anunțat în echipa Androni-Sidermec pentru cursa elvețiană GP Lugano, ce se va desfășura duminică, 28 februarie. Țvetcov nu a avut un start de sezon ideal, dublul campion al României având probleme de sănătate în ultimele săptămâni ce l-au forțat să abandoneze atât în Tour de Haut Var, cât și în Tour de La Provence. Echipa pro-continentală italiană va mai miza în GP Lugano pe Franco Pellizotti, Francesco Gavazzi, Marco Frapporti, Daniele Ratto, Mirko Selvaggi, Alession Taliani și Davide Vigano.

Serghei Tvetcov

SCOTT-Geiger continuă aventura din Cipru

În aceste zile, echipa SCOTT-Geiger participă în Cipru în cursa Afxentia Stage Race, competiție ce a atras la start nume importante din mountain biking, precum Florian Vogel, Marco Fontana, Jaroslav Kulhavy sau Manuel Fumic. De altfel, contratimpul de 3,9km din prima etapă a fost adjudecat de Vogel, Lucian Logigan încheind pe 68, iar Tudor Oprea pe 72. În cea de-a doua rundă s-a impus Fabian Giger, cicliștii noștri clasându-se pe locurile 59 (Oprea) și 60 (Logigan).

În cursă se mai află și juniorul Roberto Burța, cooptat în această iarnă de SCOTT-Geiger, precum și Mocanu Eugen (HPM) la amatori. Burța a avut o evoluție bună în ambele etape, obținând un loc 7 în contratimp și un loc 6 în a doua rundă, în timp ce Mocanu este al doilea în clasamentul general la categoria Masters1.

SCOTT Geiger

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.