Bucharest Bike Break

Bucharest Bike Break a venit ca un răspuns la dorința tot mai multor oameni de a participa la activități de grup, în aer liber și mai ales de a participa la activități sportive. Sănătatea este un lucru de care trebuie să avem grijă și necesită efort. Evenimentul își propune să ajute acest efort prin introducerea unui concept nou: “Mai mult efort, mai multe premii”.

Evenimentul are la bază un concept inedit, mai exact participanții trebuie să parcurgă traseul cu o lungime de 4.30 km, de cât mai multe ori posibil, iar începând cu a patra tură, aceștia primesc noi produse în pachetul de cursă. Pachetul de înscriere conține un tricou, o medalie de participare și un bidon special de apă. În acest fel, participanții vor fi îndemnați la mai multă mișcare. Sănătos și avantajos!

Competiția va avea două curse, Road Bike Special, dedicată participanților cu biciclete de stradă și MTB on the road, dedicată participanților cu biciclete de teren. Vor exista cinci categorii de premiere, cea Elite pentru profesioniști, una pentru participantele de sex feminin, precum și cele segmentate în funcție de vârstă.

Înscrierile sunt deschise din data de 19 Februarie până în data de 6 Aprilie, însă locurile sunt limitate la 300 de participanți pe cursă. Taxa de participare este de 60 lei până pe 22 martie, după această dată urmând ca participanții să achite o taxă de 80 de lei. Înscrierile se fac trimițând formularul de participare, declarația pe propria răspundere și confirmarea de plată la adresa menționată pe site-ul compețitiei www.bucharestbikebreak.ro

Cursa se dorește o provocare pentru iubitorii de ciclism, care doresc să își testeze capacitățile fizice la începutul primăverii. Cei mai avansați dintre cicliști pot considera cursa un prilej bun de antrenament înaintea deschiderii sezonului competițional.

Evenimentul este organizat de către Project Expo Games & Sports, parte a Project Events, răspunzătoare de organizarea târgului imobiliar Project Expo și a unui număr de concerte cu artiști precum Scorpions, Toto Cutugno, Jose Carreras sau Lara Fabian.

1 COMMENT

  1. Bucharest Bike Break, MOUNTAIN ASSAUL 2, Urban trail, MTB Skills and Boot Camp……. etc fratilor sunteti dusi, limba romana va pute.
    Ar parea ca sunteti cosmopoliti, dar din pacate incultura si maimutareala englezei de balta va fac ridicoli

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.