Marius Petrache, Team Cinelli Chrome (foto: Fabio Mitrano)
Marius Petrache, Red Hook Criterium (foto: Fabio Mitrano)

Vicecampionul României pe șosea, Marius Petrache, a prins în acest sezon un contract cu echipa italiană Cinelli Chrome, o formație specializată în ciclismul urban și care participă în special în curse de tip criterium.

”Nu suntem Sky, Lampre sau Cannondale. Suntem o echipă diferită și independentă. Competitivă și creativă. Nu suntem o echipă care vrea doar să câștige. Cicliștii noștri transcend peisajele urbane și mișcările creative. Ei văd bicicleta drept un mijloc de comunicare”, spune descriere echipei de pe site-ul oficial.

Ciclistul de 28 de ani a pedalat în ultimii ani pentru BikeXpert, echipă alături de care a câștigat mai multe concursuri de mountain biking, dar a fost prezent și în Naționala României de șosea, cu care a concurat în Turul Sibiului.

”Este o echipă care participă doar la criteriumuri cu biciclete de pistă. O să particip cu ei la 7 curse în total, inclusiv un Campionat Mondial”, ne-a spus Marius Petrache. Ciclistul nostru va rămâne în țară și se va alătura celor de la Cinelli  Chrome doar la concursuri, program ce îi va permite să se concentreze și asupra sezonului de șosea alături de echipa națională.

Până la debutul pentru noua formație, Petrache va participa în Grecia, săptămâna viitoare, în Turul Alexandru cel Mare, cursă pe care a câștigat-o anul trecut împreună cu BikeXpert. Acesta va încerca să își apere titlul, de data aceasta în tricoul naționalei.

anunt Cinelli Chrome

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.