Androni Giocattoli-Sidermec
Androni Giocattoli-Sidermec

Serghei Țvetcov participă mâine în Milano-San Remo

România va fi reprezentată mâine, în prima clasică ”Monument” a anului, de către campionul național Serghei Țvetcov, care a fost selectat în echipa de 8 a celor de la Androni Giocattoli – Sidermec. Formația condusă de Gianni Savio îi mai trimite în ”La Classicisima” pe Franco Pellizotti, Giorgio Cecchinel, Francesco Chicchi, Marco Frapporti, Francesco Gavazzi, Mirko Selvaggi și Davide Vigano.

Pentru Serghei Țvetcov este a doua participare în Milano – San Remo, ciclistul nostru terminând pe locul 126 anul trecut, la debutul în cursa italiană.

Grosu, aproape de un top 10 în Handzame Classic

După locul 9 din Nokere Koerse, Eduard Grosu a terminat pe 11, astăzi, în Handzame Classic, obținând încă 15 puncte UCI. Semi-clasica belgiană s-a decis din nou printr-un sprint masiv, Erik Baska (Tinkoff), campionul european en-titre, fiind cel care a obținut victoria, în fața lui Dylan Groenewegen (LottoNl-Jumbo) și Gianni Meersman (Etixx-QuickStep).

Din păcate, Nippo-Vini Fantini nu a primit invitație pentru Milano-San Remo, iar următoarea competiție din calendarul echipei lui Grosu este Settimana Internazionale Coppi e Bartali, programată între 24 și 27 martie.

Naționala României trece cu bine de prologul din Turul Alexandru cel Mare

Echipa națională de șosea a României se află în aceste zile în Grecia, unde participă în Turul Alexandru cel Mare. În prologul de 5km, disputat astăzi, cel mai bun ciclist din lotul național a fost Marius Petrache (Steaua București), care a trecut linia de sosire cu al 15-lea timp.

Celelalte clasări obținute de membrii echipei naționale: Emil Dima a ocupat locul 28, Valentin Pleșea locul 39, Ionuț Sdrăilă locul 53, Andrei Barbu locul 58, iar Valentin Moroie locul 110.

Nationala Romaniei

 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.