Dinamo BikeXpert

Clubul de ciclism Dinamo revine pe scena sportului românesc în acest sezon printr-o colaborare cu cei de la BikeXpert.

”Săptămâna trecută am semnat cu Dinamo un protocol de colaborare prin care ne-am angajat să reactivăm secția de ciclism a clubului de pe Ștefan cel Mare, printr-un parteneriat”, ne-a spus managerul echipei, Cătălin Sprînceană. ”Noi contribuim cu cei 10 sportivi profesioniști legitimați și cu cheltuielile de participare la competiții, iar Dinamo cu baza sportivă, noua formulă numindu-se Dinamo-BikeXpert Racing Team și fiind deja înregistrată la FRC. Prin asta sperăm să folosim baza sportivă pentru a ne creea o pepinieră de selecție în rândul copiilor. Cu timpul, ne dorim să cooptam copii pe care să-i inițiem în ciclism în zona velodromului”, a adăugat acesta.

Antrenorul clubului va rămâne Răzvan Jugănaru, iar funcția de manager va fi ocupată în continuare de Cătălin Sprînceană.

”În ceea ce privește cei 42 de amatori, aceștia vor continua să concureze pentru BikeXpert Racing Team. Totuși, este posibil ca în viitor, amatori de valoare din echipă să facă tranziția către Dinamo-BikeXpert Racing Team, în funcție de rezultate”, a adăugat Cătălin Sprînceană.

Sportivii Dinamo-BikeXpert Racing Team: Alexandru Stancu (Elite), Attila Madaras (Elite), Răzvan Juganaru (Elite), Irina Dmitru (Elite), Karina Bonta (Elite), Ede Molnar (U23), Attila Malnasi (Junior), Levente Bartha (Junior), Tudor Cazaceanu (Cadet), Mihai Ciufu (Copil A).

La începutul anului, un alt club de tradiție, Steaua București anunța reînființarea secției de ciclism, după o pauză de 20 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.