Marcel Kittel vs. Mark Cavendish
Marcel Kittel vs. Mark Cavendish

Kittel îl învinge pe Cavendish în Scheldeprijs

Marii favoriți de pe hârtie au confirmat acest statut și și-au disputat astăzi victoria din Scheldeprijs, o semi-clasică pe gustul sprinterilor. Astfel, Marcel Kittel (Etixx-QuickStep) și Mark Cavendish (Dimension Data) s-au duelat pe ultimii metri ai cursei, neamțul reușind să îl învingă pe Cavendish cu un vârf de roată. Andre Greipel (Lotto Soudal) a sosit pe 3.

Este a patra victorie pentru Kittel în Scheldeprijs și al șaptelea succes din acest sezon. Rutierul echipei Etixx-QuickStep va sări peste Paris-Roubaix, următorul obiectiv fiind Turul Italiei.

Cummings câștigă etapa, Landa rămâne în galben în Turul Țării Bascilor

Stephen Cummings s-a specializat odată cu trecerea la Dimension Data în evadări pe ultimii kilometri ai curselor, britanicul reușind o astfel de acțiune și astăzi, în etapa a 3-a din Turul Țării Bascilor. Simon Gerrans (Orica-GreenEDGE) a ratat din nou victoria, acesta fiind nevoit să se mulțumească cu locul 2, după ce a fost cel mai rapid din pluton. Fabio Felline (Trek-Segafredo) a trecut linia de sosire pe 3.

Mikel Landa (Sky) rămâne liderul cursei, cu un avans de 1s în fața lui Wilco Kelderman (LottoNl-Jumbo) și 5s față de Sergio Henao (Sky).

Țvetcov, locul 34 în contratimpul din Circuit Cycliste Sarthe

Două semi-etape s-au disputat astăzi în Circuit Cycliste Sarthe – Pays de la Loire, în cea de dimineață impunându-se Bryan Coquard (Direct Energie), în timp ce contratimpul de după-amiază a fost câștigat de Anton Vorobyev (Katusha), care a fost mai rapid cu 1s față de Jerome Coppel (IAM).

Campionul României, Serghei Țvetcov, participă și el în cursa din Franța, iar astăzi a terminat pe locul 34 contratimpul individual și se află pe locul 90 în clasamentul general, la 15 minute de liderul competiției, Marc Fournier, un neo-profesionist de la FDJ.

 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.