Samuel Sanchez
Samuel Sanchez

Sanchez obține primul succes în culorile celor de la BMC

Etapa a 4-a din Turul Țării Bascilor i-a purtat pe rutieri, din nou, pe un traseu valonat, presărat cu șase cățărări repertoriate. O selecție importantă s-a făcut pe ultima ascensiune a zilei, când Sergio Henao (Sky) a atacat, urmat imediat de Alberto Contador (Tinkoff) și Nairo Quintana (Movistar), însă cei 3 au fost prinși pe coborârea către linia de sosire de un grup de 30 de cicliști.

A urmat atacul lui Samuel Sanchez (BMC) pe o urcare nerepertoriată, spaniolul reușind să își păstreze avantajul în ultimul kilometru, pentru a-și trece în cont prima victorie după o pauză de aproape 3 ani. Liderul cursei, Mikel Landa (Sky), a pierdut 8s, lucru de care a profitat Wilco Kelderman (LottoNl-Jumbo), care a trecut la conducerea cursei, olandezul având un avantaj de 4s în fața lui Sergio Henao în clasamentul general.

Arnaud Démare ratează Paris-Roubaix

Câștigătorul din Milano-SanRemo nu s-a recuperat încă după căzătura din Turul Flandrei și a anunțat că nu va lua startul în Paris-Roubaix, cursă ce se va disputa duminică. Démare a terminat pe locul 12 anul trecut în cursa cunoscută și ca ”Infernul Nordului”. Următorul obiectiv important al francezului va fi Turul Italiei, acolo unde va avea o concurență serioasă la sprinturi din partea lui Marcel Kittel, Andre Greipel, Elia Viviani și Caleb Ewan.

Țvetcov, cel mai bun ciclist de la Androni în etapa a 3-a din Circuit Cycliste Sarthe

Runda a 3-a din cursa franceză nu a fost una foarte reușită pentru echipa lui Gianni Savio, cel mai bine clasat ciclist al său fiind chiar Serghei Țvetcov, ocupantul locului 45. După victoria din contratimpul individual de ieri, Anton Vorobyev (Katusha) a dat o nouă lovitură astăzi și a câștigat încă o etapă, după o evadare de succes.

Marc Fournier (FDJ) rămâne liderul clasamentului general, cu o etapă înainte de final, în timp ce Serghei Țvetcov urcă pe locul 62 în această ierarhie.

  

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.