Serghei Țvetcov
Serghei Țvetcov

Androni Giocattoli – Sidermec, echipa lui Serghei Țvetcov, este angrenată începând de astăzi în două curse pe etape: Turul Trentino și Turul Croației. În lipsa invitației în Turul Italiei, formația condusă de Gianni Savio trimite cam tot ce are mai bun în lot în Turul Trentino, o competiție ce a devenit deja o tradițională repetiție pentru rutierii care vor să câștige Giro.

Țvetcov se află în echipa de opt pe care Androni mizează în Trentino, alături de Rodolfo Torres, Franco Pellizotti, Francesco Gavazzi, Mirko Selvaggi, Giorgio Cecchinel, Egan Bernal și Marco Frapporti.

A 40-a ediție a cursei ce se dispută în nordul Italiei debutează astăzi cu un contratimp pe echipe, în lungime de 12,1km, și continuă în următoarele trei zile cu trei etape montane. La start se vor afla și doi dintre principalii favoriți la câștigarea Turului Italiei, Mikel Landa (Sky) și Vincenzo Nibali (Astana), în timp ce Alejandro Valverde (Movistar) va merge în Fleche Wallonne. Chiar dacă nu va participa în Giro, Romain Bardet (AG2R) a ales și el să își testeze forțele în Trentino, considerând această cursă o bună pregătire pentru Turul Franței.

 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.