Vizual_FB_feature_noi_18 Aprilie 2016

Dedicată tuturor celor care vor să se bucure de timpul petrecut în București, Bucharest City App este aplicația gratuită care aduce orașul pe smartphone-ul tău, cu informații exacte și personalizate despre orice activitate de timp liber: evenimente, restaurante, cafenele, pub-uri, cluburi, magazine, atracții turistice, spa-uri și multe altele, toate atent selecționate și actualizate în timp real.

Cu un meniu intuitiv și foarte bine structurat, Bucharest City App își propune să devină în primul rând prietenul virtual care poate ajuta orice român, expat sau străin să aibă o experiență memorabilă în București.

Bike Zone în Bucharest City App
Noua categorie de conținut din aplicație este dedicată bicicliștilor și comunităților de bicicliști. Ea cuprinde magazine și service-uri din București, toate centrele de închiriere, o listă vastă de restaurante și pub-uri bike friendly (cu parcări amenajate), dar și un itinerariu dedicat turiștilor, dar nu numai, care poate fi parcurs pe două roți.
Bike Zone în meniul Bucharest City App
Urmează ca la începutul lunii mai să fie introdusă și lista stațiilor self-service, pe care creatorii aplicației le consideră extrem de utile pentru orice biciclist care întâmpină probleme.
Bike Zone - Magazine & Service-uri

Mai mult decât o aplicație de mobil, Bucharest City App este o rețea socială la nivel local deoarece le permite utilizatorilor să-și genereze singuri colecții de locații preferate pe care le pot distribui cu prietenii. Orice utilizator logat prin Facebook sau Google poate răsfoi lista de followers ai unei locații, descoperind astfel noi locuri interesante și, de ce nu, poate noi prieteni.

Bucharest City App este disponibilă gratuit în Apple Store (iOS) și Google Play (Android), dar și într-o variantă web.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.