Gijs Verdick

Gijs Verdick (Cycling Team Jo Piels) suferea în urmă cu o săptămână două atacuri de cord în timp ce participa în cursa Carpathian Couriers Race, o competiție destinată rutierilor sub 23 de ani, ce se dispută în Polonia. Din păcate, olandezul aflat la primul sezon în plutonul profesionist nu a mai rezistat, iar astăzi echipa sa a anunțat decesul ciclistului ce avea doar 21 de ani.

”Suntem foarte afectați de această pierdere și întreaga echipă este îndurerată. Ce s-a întâmplat pare ireal. Pentru Gijs, transferul la Cycling Team Jo Piels a fost un vis ce devenise realitate. Gijs era un băiat extraordinar și îi vom simți lipsa enorm de mult. Toate gândurile noastre bune se îndreaptă acum spre familia sa, căreia îi dorim multă putere pentru a putea trece peste această pierdere”, spune echipa lui Gijs Verdick într-un comunicat de presă.

Decesul lui Verdick vine la puțin peste o lună după ce un alt tânăr ciclist, Daan Myngheer, a suferit un infarct în timpul primei etape din Criteriul Internatioanal, încetând din viață câteva zile mai târziu.

 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.