BULLS XCO Hammersdorf
BULLS XCO Hammersdorf

ACS TOTAL CYCLING pune la cale primul eveniment competițional din acest an: BULLS  XCO Hammersdorf Sibiu, o cursă MTB de cross-country (XCO), care se va desfășura duminică, 12 iunie 2016, în Sibiu, zona Dealul Gușteriței.

Competiția este deschisă tuturor iubitorilor ciclismului montan, de la începatori până la sportivi desavârșiți, de la cei care vor să descopere, până la cei care vor să aprofundeze această disciplină.

Organizatorii vor pune la dispoziție 2 curse și trasee diferențiate în funcție de abilitățile tehnice și fizice ale participanților, astfel încât fiecare să se simtă bine, iar eforturile să le fie răsplătite pe măsura muncii depuse. Se dorește a fi o cursă de la rideri pentru rideri, dar aducând totuși un plus de valoare prin sprijinul venit din partea sponsorilor și partenerilor.

Mai mult informații:

– Pachet de start generos;

– 2 Trasee – Hobby și Race+Elite;

– 3 Categorii principale: Hobby, Race și Elite, cu diferențieri în funcție de vârstă după caz (a se vedea regulamentul);

– Cronometrare cu CIP;

– 8000 lei totalul premiilor în numerar (a se vedea regulamentul);

– 60 lei cotizația de înscriere până în 22 mai 2016, apoi a se vedea regulamentul;

– Înscrieri doar Online, termen limită – 8 iunie 2016;

– Sponsorul principal BULLS Bikes, prin DownhillandMore oferă la tombolă o bicicletă în valoare de 1200 Euro. Participă la această toți cei care iau startul in competiție;

– Timp aproximativ de desfășurare al curselor: 1 h Hobby, 1 ½ h Race + Elite;

Detaliile complete, regulament, trasee dar și înscrieri:  http://xco.totalcycling.ro/

 

 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.