Cupa Mondiala Albstadt

România va avea o prezență record în acest weekend la Cupele Mondiale de XCO și Trial. Astfel, Ede Molnar (Dinamo-BikeXpert Racing Team) va merge la Albstadt, Germania, unde va concura la categoria U23 din cadrul celei de-a doua etape a Cupei Mondiale de mountain biking, în timp ce alți patru sportivi români – Tudor Oprea, Lucian Logigan, Bogdan Duca (SCOTT-Geiger) și Vlad Sabău (La Hoya) – vor lua startul la categoria Elite a aceleiași competiții.

Tot în etapa de Cupă Mondială de la Albstadt vor face deplasarea și juniorii Levente Bartha, Attila Malnasi (Dinamo-BikeXpert Racing Team) și Roberto Burța (SCOTT-Geiger), ce vor participa în UCI XCO Junior Series.

Un alt nucleu de cicliști va merge în Cracovia, Polonia, acolo unde se va disputa prima rundă din UCI Trials World Cup. Trei rideri de la clubul Voința Cluj-Napoca ne vor reprezenta acolo: Roland Kiss, Iulian Zaharie și Nicolae Zaharie.

Irina Dumitru trebuia să fie și ea prezentă în cursa fetelor de la Albstadt, însă ciclista de la Dinamo-BikeXpert Racing are câteva probleme medicale ce o împiedică să se alăture colegilor săi.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.