Bicicleta_trekking_veloteca_merida

Recomandările Veloteca pe scurt: investiţie mai mică, viaţă mai curată, sănătoasă, atrăgătoare.
Noi toţi promovăm în acest scop un mecanism pe două roţi inteligent, cu utilizare simplă, care în limbaj comun se numeşte bicicletă.
Cu oricare dintre modelele Veloteca de biciclete trekking / touring poţi să înlocuieşti cu succes şi mai ieftin maşina sau motocicleta de touring, dacă vrei să te simţi într-un mod special pe drumul de weekend. Pedalând pe o bicicletă cross, poţi fi sportiv şi în acelaşi timp elegant atunci când te deplasezi spre cafeneaua ta preferată prin oraş. Afirmaţia este valabilă şi la feminin…

bicicleta_trekking_cannondale_veloteca

A doua cea mai bună prietenă a omului
La fel ca şi cel mai bun prieten al omului, bicicleta de trekking / touring te însoţeşte loială în fiecare zi. Oriunde te-ai duce. Bicicleta asta cu roţi mari şi suspensie/i nu te va lăsa la nevoie nici dacă ieşi în peisaj în afara asfaltului din oraşul plin de fum, în aventura unei ture în mijlocul naturii.

Veloteca are un stoc impresionant de biciclete de trekking / touring din care îţi poţi cumpăra una cu un cadru cu rigiditate foarte bună, cu randament la frânare şi manevrabilitate foarte bune. Furca cu amortizor şi profilul anvelopelor îţi vor asigura confortul maxim pe asfalt şi pe drumuri pietruite. Dacă ai nevoie, îi poţi monta ulterior diferite accesorii de bicicletă: lumini, apărători de noroi, portbagaj şi cric. Pentru mai multe beneficii.

Premii la concursuri
Veloteca a decis anul acesta să încurajeze acest stil de pedalat prin concursuri organizate cu partenerii de la diferite posturi de radio. Au dat premii patru biciclete din această categorie celor care au arătat interes şi au dovedit cunoştiinţe în domeniu. Evident, la tragerea la sorţi din finală a contat puţin şi norocul fiecăruia! Îi felicităm atât pe concurenţi cât şi pe realizatorii de emisiuni care au răspuns pozitiv provocării magazinului de biciclete Veloteca!

premiu7

– Concursul ‘Salonul Bicicletei 2016’ / cu Radio Gold FM România, în emisiunea ‘Cine se scoală de dimineaţă, Gold ascultă’: câştigătoare Mădălina Beatrice Grecu din judeţul Prahova ( premiu 1 bicicletă de touring);
– Concursul „Cu bicicleta la palat” / cu Radio Gold FM Romania, în emisiunea ‚TravelMan’: câştigător Vlad Seiciu din Bucureşti (premiu 1 bicicletă de touring);
– Concursul „Ascultăm şi pedalăm 7 din 7” / cu Radio Seven, în emisiunea ‚7 dimineaţa’: câştigători Emanuel Frone din Popesti Leordeni şi Ioana Chitila din Bucuresti… nu din Chitila 🙂 (premii 2 biciclete de touring, una de femeie şi una de bărbat).

Poţi şi tu să te bucuri de acum înainte de o astfel de experienţă călare pe o bicicletă multifuncţională şi rapidă. Când dai comanda online, te poţi folosi de filtrele de mărimi şi dimensiuni aflate în meniul din partea stângă a paginii http://www.veloteca.ro/.

(P)

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.