Franco Pellizotti

Androni-Sidermec va fi prezentă pentru a treia oară în Turul Sibiului, formația italiană fiind una dintre cele 6 echipe pro-continentale ce vor anima cea mai importantă cursă de ciclism din țara noastră.

Impresionat de ce a găsit la Sibiu anul trecut, Gianni Savio, managerul celor de la Androni-Sidermec, va reveni și în 2016 și va aduce tot ce are mai bun în acest moment în lot, în frunte cu Franco Pellizotti, clasat de patru ori în trecut între primii 10 în Turul Italiei. Ciclistul ajuns la 38 de ani va fi acompaniat de noua senzație a ciclismului columbian, Egan Bernal, un rutier de numai 19 ani ce a obținut prima victorie la profesioniști chiar în Turul Bihorului, în urmă cu o săptămână.

Din echipa pe care Androni-Sidermec o aduce în Turul Sibiului nu va lipsi nici campionul României, Serghei Țvetcov, ocupant al locului 3 în clasamentul general, sezonul trecut. În etapele de sprint, formația italiană se va baza pe Francesco Gavazzi și Davide Vigano, în timp ce Alessio Taliani, învingător pe Transfăgărășan anul trecut, completează echipa de 6 cu care Androni va ataca cea de-a șasea ediție a cursei sibiene.

Și britanicii de la ONE Pro Cycling și-au anunțat zilele acestea echipa pe care o vor trimite în România. Astfel, formația condusă de fostul jucător de cricket Matt Prior, se va baza pe sprinterul Steele Von Hoff, rutier ce a petrecut trei sezoane în World Tour la Garmin Sharp, Hayden Mccormick, Kristian House, George Harper, Richard Handley și John Ebsen.

Turul Sibiului 2016 se va disputa începând cu 6 iulie, iar mai multe informații puteți găsi pe site-ul competiției.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.