cuget_liber_148x210_ciclism_2016

Iubitorii sportului de la malul mării, și nu numai, sunt așteptați sâmbătă, 4 iunie, în Constanța, la Cupa Maritimo la ciclism, un eveniment organizat de ACS Andovelo în parteneriat cu Complexul Comercial Maritimo, ce se va desfășura în incinta parcării complexului comercial.

Circuitul propus de organizatori are o lungime de 800m, fiecare concurent urmând să parcurgă un anumit număr de tururi în funcție de categoria la care este înscris, astfel: băieți 5-6 ani o tură, băieți 7-9 ani două tururi,băieți 10-13 ani trei tururi, copii fete două tururi, iar băieții și fetele peste 14 ani vor parcurge 30 de tururi. Startul pentru copii se va da la ora 11:00, iar pentru adulți la ora 12:00.

Important de menționat este faptul că pentru înscriere nu va fi percepută nici o taxă. Înscrierile se fac la punctul de informații din incinta Maritimo până sâmbătă, iar în ziua concursului vă puteți înscrie în zona de start.

Concurenții minori vor fi înscriși la categoria de vârstă numai cu  acordul scris al părinților sau al tutorelui legal. Minorii vor fi însoțiți la înscriere sau la ridicarea pachetului de înscriere de una dintre aceste persoane, care vor prezenta un act de identitate valabil.

Toti participanții au obligația de a citi, completa și semna o declarație de participare pe proprie răspundere. Concurentii nu vor avea dreptul de a lua startul în cursă fără numerele de concurs distribuite de organizator.

cuget_liber_148x210_ciclism_2016

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.