Eduard Grosu

Cei de la Nippo-Vini Fantini au făcut și ei publică echipa de șase cicliști cu care se vor prezenta pe 6 iulie la startul Turului Sibiului.

După două locuri secunde și o clasare pe poziția a treia anul trecut, Eduard Grosu revine la Sibiu cu gânduri de revanșă. Ciclistul ce tocmai a încheiat cu bine a doua participare consecutivă în Turul Italiei va avea trei șanse de a se lupta pentru un prim succes de etapă în cea mai importantă cursă de ciclism din țara noastră, prima dintre ele chiar în prologul din centrul Sibiului, pe care l-a pierdut anul trecut pentru mai puțin de o secundă.

Echipa italiană va viza și clasamentul general prin Damiano Cunego, fost câștigător de Giro și triplu învingător în Turul Lombardiei. Rutierul ce a fost foarte aproape de a câștiga clasamentul cățărătorilor săptămâna trecută în Turul Italiei va participa în premieră în Turul Sibiului, iar pe finalul de la Păltiniș sunt șanse mari să îl vedem printre protagoniști.

Pier Paolo De Negri și Daniele Colli sunt alți doi rutieri experimentați pe care Nippo-Vini Fantini se va baza în cursa sibiană, cicliști ce ar putea anima etapele din evadări sau chiar la sprint. Riccardo Stacchiotti și Gianfranco Zilioli vor completa formația de șase pe care italienii o aduc în România.

A șasea ediție a Turului Sibiului începe pe 6 iulie cu tradiționalul prolog din Piața Mare. Lista de start completă, dar și traseul etapelor, pot fi accesate pe site-ul competiției.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.