Alberto Contador a primit o nouă bicicletă de la Specialized înainte de Criterium du Dauphine, cursă în care spaniolul își testează forțele înainte de marele obiectiv al sezonului, Turul Franței. Modelul S-Works Tarmac are deja câțiva ani în spate, însă americanii au personalizat bicicleta în culorile dorite de ciclistul de la Tinkoff.

Specialized Contador Delfinato 3

Bicicleta a fost vopsită în culoarea cromului, fiind aplicate pe alocuri motivele consacrate de spaniol în ultimii ani, ce țin să sublinieze faptul că a câștigat toate cele trei mari tururi. Această variantă strălucitoare va fi folosită cel mai probabil și în Turul Franței de rutierul ajuns la 33 de ani.

Specialized Contador Delfinato 5

”Am vrut să creăm o grafică care să atragă atenția în pluton”, a declarat Ron Jones, designer pentru Specialized. Și, într-adevăr, putem spune că americanii și-au atins acest țel. Pe lângă cadrul personalizat, bicicleta lui Contador a primit și un dispozitiv de monitorizare a puterii de la SRM special conceput pentru iberic, la fel ca și pipa și tija de șa de producție FSA sau șaua Prologo.

Specialized Contador Delfinato 6

Alberto Contador a renunțat la groupsetul electronic, fiind unul dintre puținii cicliști ce preferă un grup mecanic Dura-Ace. Vincenzo Nibali, Fabian Cancellara și Peter Sagan sunt alți doi rutieri importanți ce au optat în ultima vreme pentru o transmisie mecanică.

Specialized Contador Delfinato 2

Cele trei benzi – galbenă, roz și roșie – nu lipsesc de pe nici un produs folosit de Contador, acestea simbolizând tricourile de lider din cele trei mari tururi, pe care ciclistul de la Tinkoff le-a câștigat de-a lungul vremii.

Specialized Contador Delfinato 7

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.