Maratonul Olteniei

Organizatorii Maratonului Olteniei au dat drumul la înscrieri pentru ediția 2016, numită ”4X4 pentru corpul tău!„ Din acest moment îți poți rezerva locul la cursa preferată, de MTB (27 august), de Trail (28 august), sau la amândouă.

Dacă ai deja trecută în calendar data MO 2016 și așteptai cu nerăbdare înscrierile, acum e momentul. Anul acesta, înscrierile pentru cea de-a patra ediție a celui mai important eveniment de mountain bike si trail running din Oltenia se pot face direct pe site-ul evenimentului www.maratonulolteniei.ro

Maratonul Olteniei 2016, un eveniment CEZ Romania, va avea patru probe cu tradiție, MTB Cross-country și Trail Running, fiecare cu câte două variante de traseu.

Cursă Taxa până pe 31 iulie Taxa între 1-23 august
MTB 34 km 50 RON 75 RON
MTB 51 km 50 RON 75 RON
Trail Running 10,5 km 45 RON 70 RON
Trail Running 21,2 km 45 RON 70 RON
MTB & Trail 80 RON 100 RON

 

Înscrierile au fost deschise aici: http://www.maratonulolteniei.ro/inscrie-te

Suma strânsă din taxele de participare, completată de CEZ Romania, va asigura dotarea Secției de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Vâlcea cu echipamente medicale vitale.

Urmăriți îndeaproape www.maratonulolteniei.ro și paginile de Facebook www.facebook.com/MaratonulOlteniei și https://www.facebook.com/energiepentrubine și veți afla la timp informații despre eveniment, sfaturi de pregătire și experiențe din anii anteriori.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.