Ana Covrig

Campioana României, Ana Covrig, a participat săptămâna trecută în cea de-a 23-a ediție a cursei Giro del Trentino Alto Adige – Sudtirol, corespondentul în ciclismul feminin al Turului Trentino, competiție câștigată de Mikel Landa în aprilie.

Ciclista noastră a încheiat cursa compusă din două etape cu final în cățărare și un contratimp pe echipe aproape de top 10, ocupând poziția a 11-a în clasamentul general. Acesta este cel mai bun rezultat din acest an pentru Ana Covrig, care a terminat pe locul 4 în ierarhia tinerelor cicliste.

Rutiera ce evoluează pentru formația italiană Inpa-Bianchi a trecut linia de sosire a 13-a la Daone Pracul, în prima etapă, a venit a 16-a la Cavedine și și-a ajutat echipa să obțină locul 6 în contratimpul pe echipe disputat tot la Cavedine.

Pentru Ana Covrig urmează Campionatele Naționale de Șosea și Turul Italiei Feminin, unde urmează să bifeze a treia prezență din carieră. Giro Rosa va începe pe 1 iulie, la Gaiarine, și se va încheia după 10 etape la Verbania. Cursa a fost câștigată anul trecut de olandeza Anna van der Breggen, fiind urmată de americancele Mara Abbott și Megan Guarnier.

  

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.