Cetatuia XCO 2016

Duminică, la Iași, s-a disputat cea de-a doua ediție a concursului Cetățuia XCO, o competiție ce a ajuns repede cel mai important eveniment de acest tip din regiunea de est a țării, fiind singurul concurs din această zonă înscris în calendarul UCI.

Cu toate că a plouat torențial în noaptea dinaintea cursei, riderii s-au descurcat pe traseul tehnic fără prea multe probleme. La Elite, cei de la Scott-Geiger au pus mâna pe primele trei locuri, Tudor Oprea, Lucian Logigan și Bogdan Duca fiind sportivii ce au urcat pe podium la final. Roberto Burța a adus încă un succes echipei sibiene, după ce s-a impus la categoria dedicată juniorilor în fața lui Ionuţ Roman (Piciu Team) și a lui Levente Bartha (Dinamo-BikeXpert).

La fete, Monica Cojocaru (Giant) le-a învins categoric pe Roxana Rîmniceanu (HPM) și Salome Bondor (Mobility Plus), în timp ce la amatori a triumfat Ciprian Calancea (Vee Tire).

Cum a fost la Cetățuia XCO 2016 puteți vedea și în clipul de mai jos, iar rezultatele complete pot fi accesate pe site-ul competiției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.