Alberto Contador a renunțat la gândul retragerii acum câteva luni, însă până acum nu se cunoștea formația pentru care va evolua spaniolul anul viitor, în contextul în care Oleg Tinkov nu va mai susține financiar echipa Tinkoff.

Deși s-a zvonit că ar încerca să își creeze propria echipă sau că s-ar putea întoarce la Astana, în prima zi de pauză din Turul Franței spaniolul a semnat un contract cu Trek-Segafredo valabil pentru 2017, dar cu opțiunea de a-l prelungi și pentru 2018.

Contador îi va aduce alături de el la echipa americană pe Jesus Hernandez, pe directorul sportiv Stephen De Jongh, precum și pe mecanicul Faustino Muñoz Cambron. Totodată, ciclistul de 33 de ani va renunța la bicicletele Specialized și va reveni la modelele Trek, brand pe care l-a folosit și în perioada 2007-2009, pe când evolua pentru Discovery Channel, respectiv Astana.

Pe lângă Contador, cei de la Trek-Segafredo se pare că și-au asigurat și serviciile lui John Degenkolb, care ar urma să preia ștafeta de la Fabian Cancellara în rolul de lider al echipei în sezonul de clasice.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.