Asociaţia BikeWorks invită doamnele şi domnişoarele care îndrăgesc mersul pe bicicletă la prima ediţie  « SkirtBike Galaţi » care va avea loc duminică, 31 iulie 2016, începând cu ora 18.30, în municipiul Galaţi.

Cu respect pentru lucrurile tradiționale, prima editie SkirtBike Galati va combina tradiționalul cu modernul, astfel încât doamnele şi domnişoarele care vor da curs invitaţiei la acest eveniment vor purta cea mai mandra ie romaneasca si vor pedala pe cea mai dichisita bicicleta, cu flori si multe alte accesorii. „Vom pedala în ținute chic, vesele, pentru a încuraja mersul pe bicicletă în rândul femeilor, pentru a arăta că biciclistele au un loc în trafic, că ne dorim și utilizăm bicicleta în viața noastră de zi cu zi, ca mijloc de transport sau de recreere. Am ales ia romanesca pentru a da un plus de valoare evenimentului. Ia reprezintă mult mai mult decât un obiect vestimentar reinventat -ea a rămas un simbol, o poveste, o carte de istorie. Este etalonul nostru de frumusete „, spune Nicoleta-Adriana Vintu, project manager SkirtBike Galaţi.

SkirtBike Galati se va desfăşura pe traseul Parc Eminescu – str. Domnească – Grădina Publică.

Înscrierile pentru participarea la acest eveniment sunt gratuite. Pentru buna desfăşurare a evenimentului, înscrierile se vor face duminică, 31 iulie, începând cu ora 18.30, în Parcul „Eminescu”, unde doamnele şi domnişoarele prezente vor primi numere de participare pentru biciclete și taloane pentru tombola cu premi care se va organiza.

Deplasarea pe traseu se va face începând cu ora 19.00 pe o singură bandă a străzii Domnească, se vor respecta regulile de circulație și indicațiile membrilor Bike Works care le vor însoți pe participante.

La finalul paradei, in zona special amenajata Skirt Bike din Gradina Publica, organizatorii vor pregăti mai multe surprize frumoase pentru participante, un concert live CandyBar, precum și o tombolă cu multe premii. Detalii, găsiţi şi pe pagina de Facebook dedicată evenimentului SkirtBike Galati.

Organizator: Asociaţia Bike Works

Partener : SkirtBike

Sponsori : Pegas, Melon, Damas, Aqua Carpatica, Sensiblu, Avene, MausBike, Giplast, Daily Pub, PicturePerfect,  Boemia HandMade, Phoenix Dacen Studio, lista fiind deschisă pentru firmele care doresc să sprijine acest eveniment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.