Etapa a doua din Turul Ținutului Secuiesc a programat primul final în cățărare, pe tradiționala deja ascensiune către Harghita Băi.

Kirill Pozdnyakov (Synergy Baku) pare că se simte cel mai bine în România în acest sezon, rusul obținând al doilea succes din 2016 tot în țara noastră, după ce în urmă cu o lună obținea prima sa victorie în contratimpul individual de pe Transfăgărășan, în Turul Sibiului.

Ciclistul de 27 de ani a fost urmat la 41s de colegul său Matej Mugerli și de Alexandr Shushemoin (Vino4ever). Patru rutieri de la Tușnad au sosit între primii 10 în această rundă, cu Emil Dima pe 7, Josep Miralles pe 8, Daniel Crista pe 9 și Ruben Ramos pe 10.

Cel mai bun ciclist român după prima etapă, Andrei Nechita, a sosit cu peste 3 minute întârziere și predă tricoul acordat celui mai bine clasat român lui Daniel Crista, care urcă pe 10 la general. În ciuda evoluției excelente de astăzi, tânărul Dima face un salt doar până pe 27 în ierarhia generală din cauza timpului pierdut în prima zi.

 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.