Concursul de ciclism cross country Călătorie între Cer și Pământ ajunge anul acesta la a 4-a ediție și are loc duminică, 2 octombrie, la Târgu Ocna. Este un concurs inedit întrucât participanții vor pedala inclusiv pe sub pământ, prin tunelurile din mina Trotuș. Traseul de concurs are aproximativ 15 km împărțiți aproape egal între suprateran și subteran.

Senzația participării este cu adevarat specială întrucât vei fi nevoit să concurezi la lumina lanternei pentru porțiunea subterană. Ajuns înapoi la suprafață vei fi întâmpinat de drumurile forestiere și potecile care traversează dealurile și pădurile din vecinătatea orașului Târgu Ocna.

foto dragos constantin

Cireașa de pe tort o primesc concurenții la final de traseu când vor traversa pe bicicletă inclusiv clădirea Primăriei. O rampă urcată, câteva culoare traversate în viteză, ceva viraje, niște trepte coborâte și ai ieșit!

Traseul de 15 km va fi parcurs de mai multe ori de concurenți întrucât concursul durează 120 minute. Cine face mai multe ture câștigă! Taxa de înscriere este de 50 lei până la data de 11 septembrie după care crește.

Dată concurs: 2 octombrie 2016
Informații suplimentare traseu și premii: http://www.calatorie.transalpinbike.ro/
Înscrieri aici: http://www.calatorie.transalpinbike.ro/#inscrieri

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.