Eduard Grosu revine într-o competiție oficială aproape după o lună de la încheierea Turului Burgos, timp în care ciclistul celor de la Nippo-Vini Fantini a câștigat etapa de Road Grand Tour de la București, iar apoi a participat alături de colegii săi într-un cantonament la Livigno, localitate aflată la peste 1800m altitudine.

Prima cursă din ultima parte a sezonului pentru Grosu va fi Brussels Classic, competiție ce se dispută sâmbătă, în Belgia. Rutierul nostru a fost al 8-lea anul trecut, iar mâine va încerca să repete și chiar să îmbunătățească acest rezultat, în ciuda concurenței puternice pe care o va avea. Tom Boonen, Marcel Kittel, Nacer Bouhanni, Sacha Modolo și Arnaud Demare sunt câțiva dintre cicliștii importanți ce se vor afla la startul semi-clasicei belgiene.

La o zi după Brussels Classic, Eduard Grosu va merge în Franța, unde se va afla la startul cursei GP de Fourmies, pe care a încheiat-o al 6-lea sezonul trecut, depășind sprinteri precum Sacha Modolo sau Jakub Mareczko.

În cele două competiții de o zi, Nippo-Vini Fantini va miza pe o echipă puternică, din care vor mai face parte Grega Bole, Damiano Cunego, Iuri Filosi, Nicolas Marini, Antonio Nibali, Gianfranco Zilioli și Genki Yamamoto.

 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.