Profită de reducerile de până la 30% la biciclete și piese!

Bicicletele din oferta BikeXCS își doresc pe deplin să își găsească noi proprietari și piesele reduse abia așteaptă să îți upgradeze bicicleta.

Te întâmpinăm cu biciclete MTB, Trekking, Cruiser & City, Electrice, Pliabile sau Biciclete și Trotinete pentru Copii, la un raport excelent calitate – preț. Biciclete fiabile, de la producători de renume: Cube,Cannondale, Devron, Drag, Focus, Haibike…

Toate piesele și accesoriile pentru biciclete recomandate de noi sunt de calitate excepțională și asigură o bună funcționare în timp. La noi, găsești tot ce ai nevoie:butuci, cabluri, cadre de bicicleta, cuveți, cauciucuri & camere, frâne, angrenaje, furci, ghidoane & pipe,pedale, lanțuri angrenaj, roți & jante, schimbătoare, suspensii, sisteme anti-furt, kituri întretinere și reparații și multe altele.

Toamna asta, plimbă-te cu biciclete mai ieftine cu până la 30% și îmbunătățește ceea ce ai deja cu piese cu 30% mai ieftine!

Intră pe https://www.bikexcs.ro/ pentru a vedea reducerile în curs sau vizitează magazinele fizice BikeXCS din București.

Despre BIKE XCS

Povestea Bike XCS a început acum 13 ani. În tot acest timp, am comercializat cu succes biciclete, piese și echipamente pentru ciclism de calitate superioară.

Bike XCSdetine 2 magazine fizice în București: pe Bd. Lacul Tei 126-128 și pe Str.Baba Novac 11a, fiecare cu câte un service de biciclete.

Bike XCS comercializează biciclete, piese, accesorii și echipamente și prin intermediul magazinului online https://www.bikexcs.ro.

Pentru comenzile online de biciclete, prin intermediul magazinului online, transportul este gratuit și beneficiezi de livrare rapida in 24h.

Ai posibilitatea de a plăti ramburs, online cu cardul sau în rate.

Plata cu cardul și introducerea datelor personale pe site-ul BikeXCS.ro sunt securizate și criptate. Certificatul SSL instalat pe serverul nostru asigură protecția datelor personale și a celor bancare.

Beneficiezi de garanție de la producător pentru toate produsele comercializate în magazinele fizice sau în magazinul online.

Beneficiezi de consultanță la telefon pentru alegerea produsului potrivit și consultanță în magazinele fizice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.