Deși pentru ediția din acest an cu greu s-au găsit resursele financiare necesare disputării competiției, organizatorii Turului Sibiului continuă munca excelentă pe care o fac pentru ciclismul românesc și au început deja să lucreze la traseul de anul viitor.

Așadar, ediția cu numărul 7 a cursei sibiene va reveni la traseul ce a consacrat-o, cu finalurile în cățărare de la Păltiniș și Bâlea Lac principalele puncte de atracție.

Clasicul prolog din centrul Sibiului va fi urmat de o etapă valonată, însă una pe care sprinterii și-ar putea disputa-o. Această primă rundă în linie va depăși granițele județului Sibiu și va trece prin orașul Blaj, județul Alba.

etapa-1
Profilul etapei I

În etapa a 2-a este programat finalul în cățărare de pe Păltiniș, nu înainte de o nouă vizită în județul Alba, la Sebeș, și de trecerea pese necruțătoarea ascensiune de la Jina.

Profilul etapei a 2-a
Profilul etapei a 2-a

Runda a 3-a redevine o etapă în linie cu final la Bâlea Lac, după ce anul acesta aici s-a disputat un contratimp individual. Cicliștii vor ajunge la cota 2040 într-o zi în care, cel mai probabil, se va decide și câștigătorul Turului Sibiului.

profil_etapa3
Profilul etapei a 3-a

Ultima zi a turului este rezervată sprinterilor și ceremoniei finale din Piața Mare, unde rutierii vor fi recompensați după munca depusă timp de cinci zile.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.