De Halloween, BikeXCS sperie prețurile și îți oferă 30% reducere la toate bicicletele Focus din stoc. Vino în magazinele BikeXCS până pe 31 octombrie 2016 și bucură-te de reducerile noastre!

Până pe 31 octombrie 2016, inclusiv, vizitează magazinului online https://www.bikexcs.ro/ sau magazinele fizice BikeXCS din București (de pe Str.Baba Novac 11a și Bd. Lacul Tei 126-128) și profită de reduceri.

Te așteptăm cu un stoc variat de biciclete Focus:

->Biciclete pentru adulți. Atât pentru cicliștii profesioniști, cât și pentru cei amatori, am pregătit o gamă variată de biciclete Focus: biciclete electrice, biciclete Cross, biciclete MTB, biciclete de oraș sau cursiere.

 ->Biciclete pentru copii. Poți alege o bicicletă Focus fără pedale, cu roți ajutătoare sau un MTB de cea mai bună calitate.

Despre Bicicletele FOCUS

Focus Bike este un constructor german de biciclete high-end cu sediul în Cloppenburg, Germania. Proiectate atât pentru profesioniști, cât și pentru amatori, bicicletele Focus sunt sofisticate și potrivite pentru toate tipurile de biking! Cu o tradiție de peste 24 de ani, Focus a reușit să construiască biciclete de cea mai bună calitate, folosind cele mai noi tehnologii.

 FOCUS = Pasiune, Perfecțiune, Performanță!

 Vezi aici ce avem pe stoc: https://www.bikexcs.ro/focus.html

Despre BikeXCS

Povestea Bike XCS a început acum 13 ani. În tot acest timp, am comercializat cu succes biciclete, piese și echipamente pentru ciclism de calitate superioară.

În magazinele Bike XCS te întâmpina întotdeauna oameni entuziaști, pricepuți și evident pasionați până peste cap de biciclete. Pe lângă biciclete, în magazinele Bike XCS găsești piese de schimb, accesorii de cea mai bună calitate și tot ce ai nevoie pentru ca tu și bicicleta ta să fiți în siguranță oriunde v-ați afla.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.