Și anul acesta, BikeXCS ți-a pregătit de Black Friday sute de produse la super-prețuri! În perioada 17-27 noiembrie 2016, ai reduceri de până la 50% la biciclete și reduceri între 30% și 70% la piese, accesorii și echipamente de ciclism !  

Joi, 17 noiembrie, ora 21:00, dăm startul campaniei Black Friday 2016, iar până Duminică, 27 noiembrie, ora 24:00, ai timp să achiziționezi biciclete pentru adulți și copii, piese de biciclete și echipamente de ciclism pentru adulți și copii la prețuri reduse.

Nu lăsa pentru la vară ce poți cumpăra din toamnă! Fă cumpărături inteligente! Profită de prețurile „intrate la apă” și  fă-ți cadou sau fă cadou o bicicletă – cadoul de Black Friday care îți oferă amintiri pentru o viață întreagă!

La BikeXCS găsești întodeauna o gamă variată de biciclete (pentru adulți, copii, MTB, trekking, de șosea, pliabile, electrice), de la producători de renume, la un raport excelent calitate-preț.

Joi, 17 noiembrie, ora 21:00 intră pe pagina https://www.bikexcs.ro/black-friday pentru a vedea cele mai tari reduceri la biciclete!

Între timp, fă-ți cont pe site-ul https://www.bikexcs.ro/, abonează-te la newsletter http://www.bikexcs.ro/newsletter/, adaugă produsele dorite în WhishList. Când dăm startul la Black Friday 2016, tu vei fi astfel pregătit să cumperi tot ce ai nevoie rapid și simplu!

Te așteptăm și în magazinele fizice de biciclete BikeXCS din București situate pe Str.Baba Novac 11a și pe Bd. Lacul Tei 126-128.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.