La  Biciclop ai Black Friday tot weekendul 25-27 noiembrie 2016! Te întâmpinăm cu reduceri de excepție, ca să te bucuri de un stil de viață activ și sănătos în orice anotimp.

Dacă nu ai reușit să îți iei bicicleta sau trotineta mult dorită, ai acum o nouă șansă. Profită de reduceri! Până la 40% reducere pentru noua ta bicicletă. Pentru trotinete, te bucuri de discount de  20%.

Antifurturile îți țin bicicleta în siguranță acum cu un preț cu 20% mai mic. Echipamentul de ciclism are prețul redus cu până la 45%, iar cu  până la 50% reducere îți poți alege accesoriile pentru bicicletă.

Merida Big Nine 20-D

În plus, am inclus în promoție și echipamentul de iarnă. Doar ne pregătim împreună! La schi și snowboard reducerile ajung până la 35%. Cu cât mai multă mișcare în România, cu atât ne bucurăm mai mult.

Oferta cu prețurile reduse de Black Friday va fi activă începând cu ora 00, pe 25 noiembrie, pe această pagină. Oferta e valabilă atât în magazin, cât și online. Intră pe site, găsește-ți bicicleta potrivită și poți alege să o ridici din magazin sau să ți-o livrăm.

slider_produs_bf_2016_romet_rambler

Lanț întins și mișcare maximă!

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.