stefano cecchini

Stefano Cecchini, cel supranumit ”Regele Stravei” în Italia, este foarte aproape de a deveni profesionist la o vârstă la care majoritatea rutierilor sunt deja retrași din activitate, mai exact la 38 de ani.

Cecchini, ‘Cecco – LaBagarre.it’ pe Strava, deține în acest moment cei mai buni timpi pe cățărările Gavia și Rombo, iar pe Stelvio are al doilea cel mai bun timp. Performanțele sale sunt remarcabile dacă ținem cont că italianul s-a apucat serios de ciclism abia în 2011.

Într-un interviu acordat ziarului La Gazzetta dello Sport, Cecchini a spus că negociază în acest moment cu o echipă pro-continentală și una din WorldTour, însă majoritatea formațiilor sunt sceptice din cauza asocierii sale cu doctorul Luigi Cecchini, care este nimeni altul decât tatăl său. Acesta a colaborat în trecut cu Jan Ullrich, Tyler Hamilton sau Bjarne Riis, în plină epocă a dopajului cu EPO.

„Totul a început în această vară în Livigno. O echipă din WorldTour, una dintre cele mai mari, m-a sunat după ce a văzut timpul înregistrat de mine pe Giau. Era mai slab cu un minut decât cel al lui Nibali, din Turul Italiei. M-au testat pe trei cățărări, mi-au luat toate datele, dar apoi nu au mai dat nici un semn pentru că le e frică de numele meu”, a declarat Stefano Cecchini.

”Nippo – Vini Fantini și Androni și-au arătat interesul, dar le este frică că ar putea pierde invitația în Giro dacă semnează cu mine. În acest moment negociez cu o echipă pro-continentală și una din WorldTour”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.