Nippo - Vini Fantini

Mai mult portocaliu pentru Nippo – Vini Fantini în 2017

Formația singurului român ce ne va reprezenta în sezonul viitor la nivel pro-continental și-a prezentat astăzi noul echipament.

Damiano Cunego
Damiano Cunego

Damiano Cunego și Marino Kobayashi au fost cei care au prezentat echipamentul produs de MSTina ce va avea mai mult portocaliu, fiind astfel mult mai ușor de observat într-un pluton de cicliști.

Nippo – Vini Fantini a făcut câteva trasnferuri importante, asigurându-și în această toamnă serviciile fostului campion al Italiei, Ivan Santaromita, precum și pe cele ale lui Julian Arredondo, Marco Canola și Alan Marangoni.

A fost elucidat misterul pachetului primit de Wiggins în 2011. Sau nu?

Dave Brailsford, managerul echipei Sky, a apărut astăzi în fața unei comisii a Parlamentului Britanic pentru a da explicații în legătură cu prescripțiilor primite de Bradley Wiggins în 2012 și 2013, dar și în legătură cu un pachet misterios pe care fostul câștigător al Turului Franței l-a primit în timpul Criteriului Dauphine, în 2011.

Deși a ezitat timp de trei luni, Brailsford a spus astăzi cu seninătate că în acel pachet se afla Fluimucil, un medicament care se găsește la orice farmacie și care costă în jur de 8 euro în Franța, locul unde a fost transportat pachetul tocmai din Marea Britanie. Această motivare nu lămurește deloc problema, ci mai degrabă ridică alte semne de întrebare. De ce a ezitat Brailsford trei luni pentru a oferi un răspuns care era atât de simplu și de ce era nevoie ca medicamentul să fie transportat tocmai din Regat, când putea fi cumpărat chiar din Franța?

Lance Armstrong pedalează în Noua Zeelandă

Dacă vă era dor de texan, trebuie să știți că acesta tocmai filmează o reclamă în Noua Zeelandă. Armstrong și-a luat și bicicleta cu el pentru a profita de peisajele superbe de pe lângă Auckland.

Mai mulți localnici au răspuns apelului său de pe rețelele de socializare și l-au însoțit pe texan în plimbarea sa. Printre aceștia s-a aflat și triatlonistul Cameron Brown, care nu a scăpat de reacția dură a unor fani.

Van der Poel îl învinge din nou pe Van Aert în Cupa Mondială de Ciclocros

Mathieu van der Poel l-a învins de două ori în acest week-end pe marele său rival, Wout Van Aert. Ultima dintre cele două victorii a fost înregistrată duminică în etapă de Cupă Mondială de la Namur, după un nou duel de zile mari între cei doi tineri cicliști.

Campionul mondial, Van Aert, a avut mai multe dificultăți pe traseu, printre care și o căzătură destul de urâtă, însă a reușit să revină de fiecare dată lângă Van der Poel. Totul s-a decis pe ultima porțiune a ultimului tur, când Van Aert a avut o ezitare, iar rivalul său s-a distanțat decisiv. În ciuda succesului lui Mathieu van der Poel, Van Aert rămâne în fruntea Cupei Mondiale de Ciclocros.

Puteți revedea cursa aici:

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.