Una dintre cele mai puternice echipe din mountain bikingul românesc, Dinamo BikeXpert, face o mutare foarte bună pentru sezonul 2017 odată cu achiziția lui Vlad Dascălu, un ciclist de perspectivă ce a evoluat până acum în Spania.

”Este un băiat talentat, extrem de ordonat și muncitor. Este exact profilul de rider pe care ni-l dorim”, a declarat pentru Televiziunea Română managerul echipei bucureștene, Cătălin Sprînceană.

Ciclistul în vârstă de 19 ani a înregistrat câteva rezultate notabile în Spania, dintre care menționăm victoria în XCO Open de Euskadi la categoria U23 în 2015, etapa a 4-a din Open de Espana Cofidis tot în 2015 sau Copa Catalana Internacional de BTT Biking Point în acest an.

De asemenea, copiii cu potențial vor reprezenta și în 2017 un punct important în strategia echipei Dinamo BikeXpert, Alexandru Belgiu (16 ani, junior), Karina Kubat (17 ani, junioară) și Eduard Kubat (14 ani, cadet) fiind primele noutăți în acest segment esențial pentru viitorul ciclismul din România.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.