Lance Armstrong

Peste 1000 de cicliști au pedalat alături de Armstrong în Auckland

Lance Armstrong se află în aceste zile în Noua Zeelandă, iar texanul a fost primit de către comunitatea de cicliști din Auckland ca în vremurile în care avea pe umeri tricoul galben.

Peste 1000 de localnici, mulți dintre ei îmbrăcați în echipamentele echipelor US Postal, Discovery Channel sau Radioshack, au răspuns apelului lansat de Lance Armstrong pe Twitter și au pedalat alături de american prin împrejurimile celui mai mare oraș din Noua Zeelandă.

Mai multe puteți afla din reportajul de mai jos, realizat de New Zealand Herald.

UAE Abu Dhabi preia fosta echipă Lampre-Merida

Fosta echipă Lampre-Merida a fost salvată în cele din urmă de un grup de sponsori din Emiratele Arabe Unite.

După ce chinezii de la TJ Sport nu au putut asigura bugetul promis formației pentru care evoluează și fostul campion mondial Rui Costa, salvarea a venit în cele din urmă din Orientul Mijlociu. Astfel, UCI a acordat și ultima licență de WorldTour, ceea ce înseamnă că în 2017 vor exista 18 echipe în primul eșalon al ciclismului de șosea, iar două dintre acestea vor avea sponsori din zona Golfului Persic.

Daily Mail susține că Dave Brailsford a încercat să oprească din fașă povestea ”pachetului misterios”

Jurnalistul de la Daily Mail care a făcut publică povestea despre misteriosul pachet cu medicamente pe care Bradley Wiggins l-a primit în timpului Criteriului Dauphine 2011, spune că managerul celor de la Sky, Dave Brailsford, a încercat să îl convingă să nu publice povestea.

”Prima dată mi-a oferit o alternativă, o poveste pozitivă. Apoi, o posibilă poveste despre o echipă rivală care câștigă curse folosind medicamente luate sub prescripții, dar până la urmă nu a detaliat. La sfârștiul celor două ore, Brailsford m-a întrebat dacă este vreo altă cale prin care putem rezolva problema”, spune Matt Lawton.

Se poate întâmpla și la ei: o mașină de dezăpezit distruge cu nonșalanță o bicicletă parcată pe un trotuar din Montreal

 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.