Ești pasionat de mișcare și biciclete? Îți place să interacționezi cu oamenii și să le prezinți beneficiile anumitor produse? Ești un om organizat și dinamic?

Vino în echipa Biciclop, una dintre cele mai îndrăgite firme de biciclete și sport din România. Alege să fii parte din echipa Biciclop pe unul dintre posturile deschise și pregătește-te de aventură.

Echipa Biciclop caută Vânzător pentru magazin, precum și un Asistent Comercial care să își folosească abilitațile pentru a organiza magazinul, pentru a pregăti produsele comandate și a recepționa mărfurile. Aceasta implică asigurarea de sprijin constant personalului de la vânzare, lucrul cu marfa și capacitatea de a prezenta clienților gama de produse.

De asemenea, Biciclop caută mecanic care să își folosească abilitațile pentru a pregăti produsele scoase la vânzare și pentru a asigura serviciile de reparații pentru clienții noștri. Aceasta implică asamblarea bicicletelor și a altor produse, pregătirea comenzilor de piese, recepția mărfii, garanții, reparații și menținerea relației cu clienții de la service.

Intra pe pagina noastra cu detalii pentru posturile disponibile!
Trimite-ne CV-ul tau si o scrisoare de intentie pe adresa cariere@biciclop.ro, cu subiectul emailului “Aplicatie [Functie] [Numele tau]”.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.