Nippo – Vini Fantini va încerca să repete succesul de anul trecut din G.P. Costa degli Etruschi, în prima cursă a noului sezon în care va lua startul și Eduard Grosu.

Dacă în 2016 cărțile au fost făcute pentru Grega Bole, care între timp a plecat la Bahrain Merida, în cursa de duminică formația italiană are mai multe variante, printre care și un sprint dintr-un grup redus, cel mai probabil, cu Grosu.

Marco Canola și Pier Paolo De Negri sunt alți doi cicliști puternici cu care Nippo – Vini Fantini ar putea ieși la atac sau chiar aștepta un sprint final.

Cursa va porni din San Vicenzo și se va încheia după 190,6km în Donoratico, ambele localități plasate pe ţărmul Mării Tireniene.

UAE Abu Dhabi va fi singura echipă din WorldTour la start, cu Diego Ulissi și Marco Marcato printre rutierii pe care va miza în cursa de o zi. Dintre echipele pro-continentale, Wilier Triestina pare una dintre cele mai solide la prima vedere, cu Filippo Pozzato, Manuel Belletti și Andrea Fedi printre cei cu șanse reale la victorie. De asemenea, nu trebuie scoși din calcule nici Androni – Sidermec sau Bardiani – CSF, ce au doi sprinteri în formă bună în acest început de sezon, Matteo Malucelli, respectiv Nicola Ruffoni.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.