Luke Rowe câștigă din evadare în Turul Herald Sun

Luke Rowe (Team Sky) a adus a doua victorie pentru echipa britanică în cursa de la antipozi, după ce s-a impus din evadare. Britanicul a fost secundat de Connor Dunne (Aqua Blue Color) și Tanner Putt (UniteadHealthcare).

În clasamentul general, Damien Howson (Orica-Scott) este lider cu un avans confortabil de 38 de secunde și pleacă cu mari șanse de a se impune la general în ultimele două etape ale Turului Herald Sun.

Clasamentul etapei a 2-a:

1 Luke Rowe (Team Sky) 4:08:23
2 Conor Dunne (Aqua Blue Sport) +33”
3 Tanner Putt (UnitedHealthcare) +56”
4 Robbie Hucker (IsoWhey Sports SwissWellness) +57”
5 Steve Lampier (JLT Condor) ,,
6 Cameron Meyer (Australia) +01’12”
7 Martijn Tusveld (Roompot – Nederlandse Loterij) +01’17”
8 Janier Acevedo (UnitedHealthcare) ,,
9 Ian Bibby (JLT Condor) ,,
10 Lucas Hamilton (Australia) ,,

Etapa regină din Turul Dubaiului a fost anulată

Cea mai dificilă etapă din Turul Dubaiului, cu sosirea pe barajul Hatta Dam, a fost anulată de către organizatori, din cauza vântului puternic. Cel care beneficiază din plin de această decizie este Marcel Kittel (Quick-Step Floors), care are un avans important înaintea ultimei zile a competiției în raport cu Dylan Groenewegen (LottoNL-Jumbo) și John Degenkolb (Trek-Segafredo), principalii contracandidați la victoria finală.

Magnus Cort învinge marii favoriți în Turul Comunității Valenciene

În Spania, Magnus Cort Nielesen a obținut prima victorie a sezonului în tricoul lui Orica-Scott, în Turul Comunității Valenciene, după ce i-am învins în etapa a treia pe francezii Nacer Bouhanni (Cofidis) și Bryan Coquard (Direct Energie) la sprint masiv.

În continuare, BMC domină ierarhia generală, înaintea de cea mai dificilă etapă a cursei, cu sosire în cățărare. Greg Van Avermaet este pe primul loc, urmat în același timp Ben Hermans, iar Manuel Senni încheie podiumul, la 8 secunde în spatele acestora.

Clasamentul etapei a 3-a:

1 Magnus Cort Nielsen (Orica-Scott) 3:49:03
2 Nacer Bouhanni (Cofidis) ,,
3 Bryan Coquard (Direct Energie) ,,
4 Yves Lampaert (Quick-Step Floors) ,,
5 Enrique Sanz Unzue (Spain) ,,
6 Samuel Caldeira (W52/FC Porto) ,,
7 Oliver Naesen (AG2R) ,,
8 Zakkari Dempster (Cycling Academy) ,,
9 Greg Van Avermaet (BMC) ,,
10 Viacheslav Kuznetsov (Katusha-Alpecin) ,,

Victorie franceză în Etoile de Besseges

În Etoile de Besseges, Lilian Calmejane (Direct Energie) a câștigat etapa a treia, cu un avans minim în fața grupului urmăritor, de 8 secunde. El a fost urmat de Mads Wurtz Schmidt (Katusha-Alpecin) și de Mauro Finetto (Delko Marseille).

În clasamentul general, același Lilian Calmejane conduce, dar ultimele două zile ale cursei franceze vor fi cruciale pentru stabilirea învingătorului la general.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.