Luke Rowe câștigă din evadare în Turul Herald Sun

Luke Rowe (Team Sky) a adus a doua victorie pentru echipa britanică în cursa de la antipozi, după ce s-a impus din evadare. Britanicul a fost secundat de Connor Dunne (Aqua Blue Color) și Tanner Putt (UniteadHealthcare).

În clasamentul general, Damien Howson (Orica-Scott) este lider cu un avans confortabil de 38 de secunde și pleacă cu mari șanse de a se impune la general în ultimele două etape ale Turului Herald Sun.

Clasamentul etapei a 2-a:

1 Luke Rowe (Team Sky) 4:08:23
2 Conor Dunne (Aqua Blue Sport) +33”
3 Tanner Putt (UnitedHealthcare) +56”
4 Robbie Hucker (IsoWhey Sports SwissWellness) +57”
5 Steve Lampier (JLT Condor) ,,
6 Cameron Meyer (Australia) +01’12”
7 Martijn Tusveld (Roompot – Nederlandse Loterij) +01’17”
8 Janier Acevedo (UnitedHealthcare) ,,
9 Ian Bibby (JLT Condor) ,,
10 Lucas Hamilton (Australia) ,,

Etapa regină din Turul Dubaiului a fost anulată

Cea mai dificilă etapă din Turul Dubaiului, cu sosirea pe barajul Hatta Dam, a fost anulată de către organizatori, din cauza vântului puternic. Cel care beneficiază din plin de această decizie este Marcel Kittel (Quick-Step Floors), care are un avans important înaintea ultimei zile a competiției în raport cu Dylan Groenewegen (LottoNL-Jumbo) și John Degenkolb (Trek-Segafredo), principalii contracandidați la victoria finală.

Magnus Cort învinge marii favoriți în Turul Comunității Valenciene

În Spania, Magnus Cort Nielesen a obținut prima victorie a sezonului în tricoul lui Orica-Scott, în Turul Comunității Valenciene, după ce i-am învins în etapa a treia pe francezii Nacer Bouhanni (Cofidis) și Bryan Coquard (Direct Energie) la sprint masiv.

În continuare, BMC domină ierarhia generală, înaintea de cea mai dificilă etapă a cursei, cu sosire în cățărare. Greg Van Avermaet este pe primul loc, urmat în același timp Ben Hermans, iar Manuel Senni încheie podiumul, la 8 secunde în spatele acestora.

Clasamentul etapei a 3-a:

1 Magnus Cort Nielsen (Orica-Scott) 3:49:03
2 Nacer Bouhanni (Cofidis) ,,
3 Bryan Coquard (Direct Energie) ,,
4 Yves Lampaert (Quick-Step Floors) ,,
5 Enrique Sanz Unzue (Spain) ,,
6 Samuel Caldeira (W52/FC Porto) ,,
7 Oliver Naesen (AG2R) ,,
8 Zakkari Dempster (Cycling Academy) ,,
9 Greg Van Avermaet (BMC) ,,
10 Viacheslav Kuznetsov (Katusha-Alpecin) ,,

Victorie franceză în Etoile de Besseges

În Etoile de Besseges, Lilian Calmejane (Direct Energie) a câștigat etapa a treia, cu un avans minim în fața grupului urmăritor, de 8 secunde. El a fost urmat de Mads Wurtz Schmidt (Katusha-Alpecin) și de Mauro Finetto (Delko Marseille).

În clasamentul general, același Lilian Calmejane conduce, dar ultimele două zile ale cursei franceze vor fi cruciale pentru stabilirea învingătorului la general.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.