Eduard Novak a fost reales in funcția de președinte al Federației Române de Ciclism în cadrul Adunării Generale ce a avut loc vineri, în stațiunea Balvanyos. Acesta a obținut 36 voturi, în timp ce contracandidații săi Nicolae Plugaru și Viorel Grosu au adunat 10, respectiv 9 voturi.

Cătălin Sprînceană (40 voturi) și Ovidiu Simen (34 voturi) au fost aleși în funcțiile de vicepreședinți, iar Marian Frunzeanu (39 voturi), Tudor Geangălă (37 voturi) și Ion Stoica (36 voturi) vor fi noii membri ai Consiliului de Administrație.

A fost ales și un cenzor în persoana lui Constantin Pohrib, iar antrenor federal a fost numit Răzvan Jugănaru. Secretar general rămâne Traian Goga.

„Este o mare onoare și responsabilitate pentru mine să conduc viitorul ciclismului românesc încă patru ani.”, a declarat Novak. ”Îmi doresc liniște acum pentru vă avem mult de lucru. Primul pas este obținerea finanțării anuale de la Ministerul Tineretului și Sportului și COSR pentru ciclul olimpic și paralimpic 2017-2020. Avem obiective clare de performanță pentru Tokyo 2020, dar în paralel trebuie să dezvoltăm toate ramurile sportive, iar federația își va asuma realizarea unor cursuri specializate pentru antrenori, mecanici și team-manageri. Îmi doresc să devenim un punct important pe harta ciclismului european”.

1 COMENTARIU

  1. Felicitări d-nului Novak! Sincer nu am știut ca in România exista 149 de cluburi cu specialitatea “ciclism ” și tot atâți antrenori , care sa voteze ! Chiar o mare realizare! Îmi imaginez peste 4 ani ce minune va realiza echipa tânăra, dacă in ultimii ani mai secetoși au fost create cel puțin 150 de cluburi de ciclism și cel puțin tot atâția antrenori ! Mult noroc sau de fapt somn ușor ” Somnul rațiunii , naște monștrii !”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.