Caleb Ewan s-a impus în etapa a patra din Abu Dhabi Tour. Eduard Grosu a încheiat pe locul 11.
Circuitul Yas Marina din Abu Dhabi a fost gazda ultimei etape din Abu Dhabi Tour. Având în vedere că profilul celei de-a patra runde din această întrecere era favorabilă sprinterilor, era greu de crezut că urmau să apară modificări substanțiale în clasamentul general.

O etapă oarecum liniștită a adus un sprint final fenomenal. În cele din urmă, Caleb Ewan și-a răscumpărat greșeala din etapa a 2-a și s-a impus în fața lui Mark Cavendish și Andre Greipel.

Clasamentul general a rămas neschimbat. Portughezul Rui Costa s-a impus în final și a amanetat tricoul roșu. Podiumul ediției din acest an din Abu Dhabi Tour a fost completat de Ilnur Zakarin și Tom Dumoulin. În clasamentul sprinterilor, Mark Cavendish nu a avut prea mari emoții și și-a trecut un nou tricou verde în palmaresul său foarte bogat.

Rutierul român, Eduard Grosu a reușit o nouă evoluție formidabilă. În această ultimă etapă a ratat in extremis un loc în top zece, reușind o clasare pe poziția a 11-a și o clasare în top 30 în clasamentul sprinterilor.

 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.