Ciclistul echipei AG2R La Mondiale țintește din nou o clasare pe podium în Turul Franței.

Rutierul echipei AG2R La Mondiale a afirmat recent că își dorește ca în 2017 să-și îmbunătățească performanțele dar și rezultatele obținute până acum. Bardet, în vârstă de 26 de ani, a subliniat încă o dată că este foarte important ca în acest an să progreseze pentru a putea emite pretenții la victoria din Le Tour.

”Momentan, nu mă concentrez pe Turul Franței ci încerc să ajung la forma sportivă optimă. Desigur, principalul obiectiv rămâne obținerea unor rezultate mai bune, dar văd lucrurile în ansamblu și încerc să fiu mai bun în ceea ce fac zi după zi. Voi încerca să fiu mai precis, să fiu mai îndrăzneț decât în trecut, atunci când mă mulțumeam cu o clasare în top cinci sau top zece.”

Clasat pe locul secund la finele ediției din 2016, ciclistul francez a afirmat că nu se gândește momentan la Turul Franței și că va încerca să ajungă la cea mai bună formă sportivă în acest an.

Ultimul câștigător din Hexagon în Marea Buclă a fost Bernard Hinault. Legendarul ciclist s-a impus în ediția din 1985 a Turului Franței, atunci când a devenit cel de-al treilea rutier cu cinci victorii în Le Tour, după Jacques Anquetil și Eddy Merckx.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.