BMC s-a impus în contratimpul inaugural din Tirreno-Adriatico.

Ediția 2017 din Tirreno-Adriatico a debutat astăzi, cu contratimpul pe echipe. Pe o distanță de 22.7 kilometri, localitatea Lido di Camaiore a fost gazda etapei inaugurale.

Movistar părea că va stabili referința zilei, iar Nairo Quintana se putea pregăti să îmbrace tricoul albastru dedicat celui mai bine clasat ciclist în clasamentul general. Planurile echipei spaniole au fost date peste cap, pe rând, de Quick-Step Floors, FDJ și în cele din urmă de BMC Racing Team, cea care s-a impus în final.

Prin urmare, Damiano Caruso a fost cel care a preluat tricoul albastru de lider. El este urmat de coechipierii săi, Rohan Dennis, Greg van Avermaet, Stefan Kung, Daniel Oss și Teejay van Garderen, clasați în același timp cu Caruso. Topul primilor zece este completat de primii patru rutieri de la Quick-Step Floors, în ordinea Tom Boonen, Matteo Trentin, Bob Jungels și Julien Vermote.

Tirreno-Adriatico va continua mâine cu etapa a doua care se va desfășura între localitățile Camaiore și Pomarance, pe o distanță de 229 de kilometri.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.