Peter Sagan s-a impus în etapa a cincea din Tirreno-Adriatico.

210 kilometri au compus etapa a cincea din Tirreno. Startul s-a dat la Rieti, iar finish-ul era programat în localitatea Termo. Profilul etapei dădea o șansă destul de importantă rutierilor angrenați în lupta pentru victorie, iar șansele ca un sprinter să se implice în bătălia pentru succesul de etapă erau reduse.

Cu toate acestea, Peter Sagan a ținut să arunce cotele caselor de pariuri în aer din nou. Slovacul de la Bora Hansgrohe a fost de neînvins în fața unor precum Thibaut Pinot sau Gerraint Thomas.

Un alt amănunt notabil este dat de faptul că Sagan a reușit cea de-a 98-a victorie profesionistă. Din micul pluton fruntaș a făcut parte și Nairo Quintana, liderul clasamentului reușind să încheie pe locul al optulea astăzi, în același timp cu Peter Sagan.

Nairo Quintana rămâne în continuare deținătorul tricoului albastru dedicat liderului clasamentului general. În această ierarhie, el este urmat de Thibaut Pinot, la 50 secunde și de Rohan Dennis, la o distanță de 1:06.

Tirreno-Adriatico continuă mâine cu etapa a șasea care se va desfășura între localitățile Ascoli Piceno și Civitanova Marche, pe o distanță de 159 de kilometri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.