Marius Petrache

Campionul național de șosea în exercițiu, Marius Petrache, se va lupta pe mai multe fronturi în acest sezon, urmând să concureze în curse de mountain biking pentru Devron, la șosea sub culorile echipei CSA Steaua și în seria de criterii Red Hook pentru Intelligentsia Racing.

„A trecut deja un an [în echipa Stelei], suntem mai bine organizați, vom avea mai multe curse în calendar și mai multe obiective. Pe lângă criteriul Red Hook, vor fi Campionatele Naționale de Șosea, unde va trebui să îmi apăr titlul de campion în proba de fond, și probabil Campionatele Europene sau Balcanice”, a declarat Petrache într-un interviu oferit Televiziunii Române.

În ciuda unei răceli ce l-a sâcâit în ultima vreme, Petrache va participa la acest sfârșit de săptămână în Turul Alexandru cel Mare, cursă pe care a câștigat-o în 2015.

”Având în vedere că am fost foarte răcit și abia zilele trecute mi-am revenit, nu am prea mari așteptări, dar o să vreau să fac un rezultat bun. Dacă nu mă voi simți bine, voi ajuta echipa”.

În ceea ce privește noua echipă din fruntea Federației Române de ciclism, Petrache spune: ”Sunt cunoștiințe de-ale noastre din ciclism, sunt prieteni care sunt acum în conducerea Federației și sper ca lucrurile să se schimbe în bine”.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.