Visul lui Christoph Sauser de a-l depăși pe Karl Platt la numărul de victorii în Cape Epic pare mai îndepăratat ca niciodată după cea mai dură etapă din cursa sud-africană.

Dacă ieri pierdeau doar 17s în fața echipei formate din Nino Schurter și Matthias Stirnemann, astăzi Sauser și Kulhavy au sosit cu peste 5 minute întârziere față de liderii cursei după ce au pierdut contactul cu aceștia în prima parte a etapei, în urma unei pene suferite de bicicleta lui Sauser.

Schurter și Stirnemann nu au avut probleme în a-și adjudeca a doua victorie consecutivă, cei doi rideri ai echipei Scott-SRAM fiind urmați la 16s de Hector Pael Leon și Max Knox, în timp ce ultima treaptă a podiumului a fost completată de Nicola Rohrbach și Daniel Geismayr.

Înaintea ultimei etape, elvețienii au un avans de 6min49s în fața duo-ului Sauser-Kulhavy, în timp ce echipa care a dominat primele zile, Fumic-Avancini, cade până pe 5.

Cicliștii noștri, Tudor Oprea și Lucian Logigan, au încheiat etapa de azi pe 45, iar în clasamentul general cei doi membri ai echipei Scott-Geiger se mențin pe locul 34.

Ultimul test din Cape Epic 2017 va fi mâine, când sunt programați 85km de pedalat, cu o diferență de nivel de 1350.

Puteți urmări etapa de atăzi în clipul de mai jos.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.