Visul lui Christoph Sauser de a-l depăși pe Karl Platt la numărul de victorii în Cape Epic pare mai îndepăratat ca niciodată după cea mai dură etapă din cursa sud-africană.

Dacă ieri pierdeau doar 17s în fața echipei formate din Nino Schurter și Matthias Stirnemann, astăzi Sauser și Kulhavy au sosit cu peste 5 minute întârziere față de liderii cursei după ce au pierdut contactul cu aceștia în prima parte a etapei, în urma unei pene suferite de bicicleta lui Sauser.

Schurter și Stirnemann nu au avut probleme în a-și adjudeca a doua victorie consecutivă, cei doi rideri ai echipei Scott-SRAM fiind urmați la 16s de Hector Pael Leon și Max Knox, în timp ce ultima treaptă a podiumului a fost completată de Nicola Rohrbach și Daniel Geismayr.

Înaintea ultimei etape, elvețienii au un avans de 6min49s în fața duo-ului Sauser-Kulhavy, în timp ce echipa care a dominat primele zile, Fumic-Avancini, cade până pe 5.

Cicliștii noștri, Tudor Oprea și Lucian Logigan, au încheiat etapa de azi pe 45, iar în clasamentul general cei doi membri ai echipei Scott-Geiger se mențin pe locul 34.

Ultimul test din Cape Epic 2017 va fi mâine, când sunt programați 85km de pedalat, cu o diferență de nivel de 1350.

Puteți urmări etapa de atăzi în clipul de mai jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.