Avantajul acumulat în precedentele două etape a fost suficient pentru ca Nino Schurter și Matthias Stirnemann să nu aibă prea multe griji în epilogul cursei Absa Cape Epic.

Echipa formată din Michiel Van der Heijden și Andri Frischknecht a câștigat cea de-a șaptea etapă în Africa de Sud, cu un avans de 17s în fața tandemului italian format din Damiano Ferraro și Fabian Rabensteiner, în timp ce liderii cursei au sosit pe 3, suficient pentru a-și adjudeca generalul.

Așadar, Christoph Sauser ratează a șasea victorie în Cape Epic, însă bifează un loc doi în ierarhia generală împreună cu partenerul său, Jaroslav Kulhavy. Nicola Rohrbach și Daniel Geismayr prind in extremis podiumul, după ce Hector Leonardo Paez Leon și Max Knox au pierdut peste 6 minute în ultima zi.

Elveția e la putere și la fete, acolo unde Esther Suss a câștigat competiția alături de suedeza Jennie Stenerhag.

La categoria Masters, Cadel Evans și George Hincapie au fost imbatibili, cei doi demonstrând că fibra de ciclist rămâne și după retragere.

Tudor Oprea și Lucian Logigan încheie prima experiență în Absa Cape Epic cu un onorabil loc 35 ce ar putea reprezenta o motivație în plus și pentru ceilalți cicliști români care au văzut că se poate.

Puteți revedea ultima etapă în clipul de mai jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.