Ca multe alte invenții folosite acum la scară largă, bicicletele pliabile s-au născut în timpul războaielor din nevoia soldaților de a se deplasa cât mai repede și, eventual, pe un mijloc de transport cât mai portabil.

La peste 100 de ani de la acele vremuri, putem spune că bicicletele pliabile au devenit cel mai eficient mijloc de transport într-un oraș aglomerat, mai ales dacă nu dispui de foarte mult spațiu de depozitare în casă sau dacă pur și simplu nu îți dorești să stai cu grija că te vei trezi cu antifurtul tăiat și bicicleta dispărută la un moment dat.

Poate că nu sunt la fel de rapide precum surorile lor mai mari, însă o bicicletele pliabile sunt versatile și portabile. Le poți strecura mult mai ușor în tren, autobuz sau metrou fără a-i deranja pe ceilalți călători. În plus, fiind mai mică ca dimensiuni, o bicicletă pliabilă va fi mai ușoară decât aproape orice mountain bike sau city bike.

Magazinul de biciclete ProVelo vă oferă cea mai variată gamă de biciclete pliabile. Aici găsiți o cele mai largi game de modele de la producătorii Dahon și Neuzer, cu diverse designuri și mărimi ale roților.

Pentru cei care nu sunt foarte familiarizați cu acest tip de bicicletă, este util să precizăm că Dahon este cel mai mare producător de biciclete pliabile din lume. Compania americană are la activ 35 de ani de producție și mai multe premii la târgurile importante de biciclete.

De cealaltă parte, Neuzer este o companie din Ungaria, ce produce biciclete încă din anul 1987. Modelele Neuzer scot capul din mulțime în primul rând prin raportul calitate-preț, precum și prin fiabilitatea lor. Compania din Ungaria produce în fiecare an aproximativ 150.000 de biciclete, achiziționate de cicliști din toate colțurile Europei.

Toate modelele de biciclete pliabile disponibile în magazinul ProVelo pot fi analizate și online, aici. În plus, ProVelo vă stă la dispoziție cu componente pentru toate tipurile de biciclete, accesorii, precum și un service specializat, ce te va ajuta cu orice problemă.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.