Noua colecție a bicicletelor Romet, lider de piață în Polonia, vine în întâmpinarea nevoilor tale, pentru a se plia perfect pe stilul de viață activ și pe experiențele memorabile în aer liber.

Liderul pieței de biciclete din Polonia, Romet, este disponibil în România prin magazinul Biciclop, care oferă o gamă bogată de modele, toate la cele mai înalte standarde de calitate.

Acestea sunt disponibile și în majoritatea marilor orașe din tară prin intermediul magazinelor partenere Biciclop.

Pentru 2017, Romet a lucrat mult și la aspectul bicicletelor, acestea fiind mai atractive ca niciodată, la aceleași prețuri excelente. Liniile elegante ale cadrului de carbon de pe modelul de top Monsun se îmbină perfect cu echiparea de top de la producători consacrați.

Linia de MTB-uri de agrement cuprinde toate cele trei dimensiuni de roți consacrate. Cu un raport calitate-pret excepțional, aceste MTB-uri sunt potrivite pentru toți bicicliștii, indiferent de înălțime sau de stilul pentru care optează. Cu dimensiuni ale roții de 26″, 27.5” sau 29”, cu siguranță există bicicleta potrivită pentru satisfacerea unui mountain-biker.

Modelele Rambler de 27.5″ și 29″ au fost redesenate de la zero. Cadrele moderne și componentele de încredere încurajează explorarea munților, unde cauciucurile late și roțile rezistente oferă stabilitate, durabilitate și ani buni de pedalat fără probleme mecanice.

De la modelele pentru orice buzunar până la variantele agile, cu prețuri din gama de mijloc, modelele Rambler vin în întâmpinarea nevoilor oricărui rider.

Raportul calitate-preț imbatabil, confirmat de teste și review-uri, a făcut posibilă creșterea rapidă a firmei Romet în Europa.

Cel mai bine vândut model în România este MTB-ul accesibil Romet Rambler 26 2, cu roți de 26” și frâne pe disc, cu o garanție de 5 ani pentru cadru și 2 ani pentru componente. El s-a bucurat de succes datorită raportului excelent calitate-preț la care este oferit.

Față de modelul din 2016, pentru 2017 producătorii au înlocuit la Rambler schimbatoarele de tip Revoshift cu manete pentru schimbarea vitezelor, la fel ca la modelele superioare din gama.

Modelele Jolene, special create pentru femei, vin cu dimensiuni ale roților de 26” și 27.5”, cu un top-tube mai lăsat, către șa. Acesta, alături de ghidonul mai îngust, pipa mai scurtă și șaua mai lată, oferă un caracter prietenos pentru anatomia iubitoarelor de mountain bike.

Toate aceste îmbunătățiri vor face atât antrenamentele, cât și plimbările de zi cu zi mai confortabile, astfel încât să te urci cu plăcere pe bicicletă și în ziua următoare.

Romet Jig, testată cu succes în România, face parte din gama all-mountain, ceea ce înseamnă că geometria bicicletei este gândită pentru coborâri în viteză, dar vorbim totuși de un cadru hardtail care oferă tracțiune maximă la deal și un preț mult mai accesibil.

Pentru modelul din 2017, cadrul este proiectat pentru roți de 27,5” și are o greutate de numai 1,9 kg, sub multe cadre de cross-country ale altor producători. Romet optează pentru prinderea roții din spate pe un ax de 12 mm, în timp ce butucul spate are o lățime de 142 mm, ceea ce reprezintă norma la bicicletele moderne.

Pentru 2017, gama a fost îmbogățită cu modelul Jig+, care se aliniază tendințelor de pe piața de mountain bike-uri, și este echipat cu roți de 27,5+, cu cauciucuri de 2,8” și tija de șa hidraulică. El vine echipat cu o furcă de calitate X-Fusion și o transmisie 1×11 de la SRAM, modelul NX.

În zona de trail, familia Romet este reprezentată de trail-bikeul Mattock, ce beneficiază de tehnologia Swift Lock pentru suspensia spate a acestui mountain bike versatil. Această tehnologie împiedică suspensia să acționeze când pedalezi, pentru a nu pierde energia imprimată pedalelor, în schimb beneficiezi de amortizare la șocurile venite din partea terenului.

Ca în fiecare an, Romet introduce noi modele sau aduce îmbunătățiri celor existente, iar firma este într-o permantă evoluție.

Printre modelele anului 2017 se regăsesc  Romet Cameo, stilata Art Deco, rapida Mistral Cross și gama Rambler Fit.

Gama de oraș se adresează atât bărbaților, cât și femeilor, cu modele care țin cont de nevoile și cerințele diferite de la o bicicletă. Cadrele sunt construite fie din oțel, pentru a păstra aspectul și proprietățile clasice ale acestuia, fie din aluminiu, pentru o greutate scăzută și un look modern.

Pliabila Wigry 8 este echipată acum cu un butuc Shimano Nexus cu 8 viteze interne, în timp ce Wigry 3 vine cu butucul Nexus, cu trei viteze interne. Acest lucru elimină problema întreținerii pinioanelor sau a reglării schimbătorului spate. Modelul beneficiază de o garanție de 5 ani pentru cadru și 2 pentru componente.

Pentru plimbări lejere în natură sau în mediul urban, cei de la Romet au dezvoltat gama de cross din seria Orkan, cu ghidon drept și o ținută sport. Furca cu suspensie asigură preluarea șocurilor din partea terenului, iar cauciucurile oferă combinația ideală între viteză și confort.

Gama trekking, cu modelele pentru femei – Gazela și pentru bărbați – Wagant, este dotată cu o șa mai confortabilă, ghidon curbat pentru o poziție relaxată, apărători pentru roți și lanț, plus portbagaj. Aceste caracateristici le fac perfecte pentru plimbări în oraș sau parcuri, ori pentru a merge la cumpărături sau a face naveta pe orice fel de vreme.

Gama de biciclete pentru cei mici nu a fost uitată de cei de la Romet. Linia de produse Junior a fost creată pentru bicicliștii mici care sunt pregătiți să-și urmeze pasiunea pentru pedalat.

Bicicletele Romet Junior pentru copii și adolescenți sunt potrivite pentru diverse vârste și așteptări. Când dai unui copil o bicicletă corespunzătoare, va începe să pedaleze devreme.

Dimensiunile alese cu grijă ale produselor Junior/Kids sunt potrivite pentru vârsta și înălțimea celor mici, iar schimbarea către un model cu o dimensiune mai mare se face lin și fără efort.  Gama cuprinde variante pentru toate vârstele, cu roți de la 12 inch (9 inch marime cadru) la 24 inch (Rambler JR) și culori specifice pentru fete și băieți.

Cei care doresc cel mai mult de la o bicicletă viteză, Romet a pregatit o linie completă pentru șosea, cât și modele de ciclocros, unde viteza se mută pe drumuri neasfaltate sau pe trasee off-road ușoare.

Pentru 2017, gama de șosea a fost extinsă cu modele dotate cu frâne pe disc, precum și cu modelul FEN, special creat pentru femei.

Pe lângă Huragan 5, modelul de top cu cadru de carbon, gama include și cadre de aluminiu, cu echipare medie și prețuri accesibile, precum și un model cu frâne pe disc. Astfel, Huragan 4 este o bicicleta din aliaj, ușoară și rapidă, pentru toate tipurile de șosele, în timp ce Boreas e o mașinărie robustă, capabilă să ruleze cu anvelope mai late și dotată cu frâne pe disc puternice. Aceasta din urma este o opțiune excelentă pentru ciclismul modern all-road și pentru expediții lungi.

Arkus & Romet Group este liderul pieței de biciclete din Polonia, cu o puternică istorie și experiență în piață, de peste 65 de ani. Brandul folosește cele mai noi tehnologii, într-un proces constant de inovare și perfecționare, deviza ce a dus la o dezvoltare impresionantă.

Filosofia de design a Romet a fost dintotdeauna centrată pe a oferi o experiență de pedalat încântătoare. Inovația este omniprezentă, iar echipa Romet este activ implicată în dezvoltarea de soluții eficiente, cum ar fi noua generație de suspensii Swift Link, tehnologia Boost și cauciurile premium, extra-aderente din gama Plus.

Linia de producție modernă și complet automatizată asigură o calitate excelentă a produsului finit.

Atât designul cât și producția se realizează în UE, garantând astfel un standard de calitate ridicat și reacție promptă la nevoile în continuă schimbare ale clienților. Mulțumită flexibilității și experienței îndelungate în producția de biciclete, firma Arkus & Romet Group a devenit unul dintre cei mai mari producători din Europa.

Bicicletele Romet 2017 au fost create și testate cu pasiune și sunt pregătite să facă față oricărei provocări.

Biciclop te întâmpină cu drag pentru a descoperi bogata varietate a modelelor Romet, Arkus și nu numai. Echipa Biciclop îți va oferi cele mai bune sfaturi și oferte, în timp ce poți vedea și testa bicicletele în showroom. Alege bicicleta potrivită ție din gama Romet!

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.