Acasă ȘTIRI Tragedie în ciclism: Mike Hall, ucis în timpul cursei transcontinentale Indian Pacific

Tragedie în ciclism: Mike Hall, ucis în timpul cursei transcontinentale Indian Pacific

4

Considerat unul dintre cei mai buni cicliști de anduranță din lume, Mike Hall a încetat din viață în această dimineață, în apropiere de capitala Australiei, Canberra, după o coliziune cu o mașină.

Britanicul în vârstă de 35 de ani concura în cursa transcontinentală Indian Pacific Wheel Race, competiție în care cicliștii străbat Australia din Perth, de pe coasta Oceanului Indian, până în Sydney, pe coasta Oceanului Pacific. În total este vorba de o distanță de 5500km pe care Hall era foarte aproape să o parcurgă în integralitate.

Tragicul eveniment s-a petrecut în această dimineață, când Hall se afla pe locul doi în cursă și mai avea de parcurs mai puțin de 500km până la final. IndiPac este prima competiție în care Mike Hall și Kristoff Allegaert, considerați la unison ca fiind cei mai buni cicliști de anduranță din lume, se înfruntau direct.

Hall avea în palmares cel mai bun timp în competiția TransAM, o cursă similară cu IndiPac ce se desfășoară în Statele Unite ale Americii, și este fondatorul Transcontinental Race din Europa, ce urma să străbată în acest an și România, unul dintre check point-uri fiind stabilite pe Transfăgărășan.

Încă nu sunt cunoscute circumstanțele în care s-a produs accidentul.

4 COMENTARII

  1. Salut! Putem vorbi de un click-bait in momentul in care exista un castig de pe urma articolului. Daca te-ai uitat atent, pe site nu exista nici un banner in momentul de fata, deci nici o monetizare. Toate agentiile de presa internationale au folosit „has been killed”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Exit mobile version